«Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους.» Ελιονορ Ρούσβελτ

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, στα Προπύλαια Γίνε εθελοντής των Γιατρών του Κόσμου


Δώσε Φωνή στο Δένδρο των Γιατρών του Κόσμου
Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, στα Προπύλαια
Γίνε εθελοντής των Γιατρών του Κόσμου…
Κάνε Like στην σελίδα μας (Médecins du Monde Greece - Γιατροί του Κόσμου ), κάνε Share στο Event (Το Δένδρο από γάλα μεγάλωσε και απλώνει τα κλαδιά του σ όλη την Ελλάδα )
ή ( https://www.facebook.com/events/385871341491942/ ), ή κάνε Share την Αφίσα και το κείμενο
Ελάτε να στήσουμε όλοι μαζί και φέτος ένα δέντρο από γάλα για να έχουν αυτά τα Χριστούγεννα όλα τα παιδιά ένα ποτήρι ζεστό γάλα. Μια μικρή αλλά σημαντική χειρονομία αγάπης και αλληλεγγύης για να κρατήσουμε ζωντανό το πνεύμα των Χριστουγέννων σε μια περίοδο που η χώρα μας βιώνει ανθρωπιστική κρίση και όλοι έχουμε ανάγκη να κάνουμε κάτι μαζί .
Κανένα παιδί στην Ελλάδα μόνο του αβοήθητο και απροστάτευτοΤο Περίπτερο των Γιατρών του Κόσμου θα λειτουργεί από τις 10 Δεκεμβρίου 2012 έως τις 28 Δεκεμβρίου 2012 καθώς και το Σαββατοκύριακο 22-23 Δεκεμβρίου 2012, από τις 09:00-18:00 στα Προπύλαια , στη στάση μετρό Πανεπιστήμιο.

Θα υπάρχει ενημερωτικό υλικό για το κοινό σχετικά με τα προγράμματα και τις δράσεις των ΓτΚ καθώς επίσης θα μπορείτε να προμηθευτείτε τα ημερολόγια των ΓτΚ για το 2013, χριστουγεννιάτικες κάρτες, αντζέντες, κούπες, καπέλα και στυλό των ΓτΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: