«Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους.» Ελιονορ Ρούσβελτ

Παρασκευή, 3 Απριλίου 2009

Εκστρατεία σωτηρίας


Ραδιομαραθώνιος της UNICEF κατά της ελονοσίας και τον εμβολιασμό

Η UNICEF, σε συνεργασία με την κρατική ραδιοφωνία και πολλούς ιδιωτικούς ραδιοσταθμούς διοργανώνουν Ραδιομαραθώνιο, αφιερωμένος στον εμβολιασμό των παιδιών και την καταπολέμηση της ελονοσίας.

Εικοσιτέσσερα εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο μένουν απροστάτευτα λόγω έλλειψης εμβολίων ενώ κάθε 30 δευτερόλεπτα πεθαίνει ένα παιδί από την ελονοσία.

Ο Ραδιομαραθώνιος γίνεται στo πλαίσιo μιας ευρύτερης εκστρατείας της UNICEF για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της κοινής γνώμης στην Ελλάδα και τον κόσμο για το σημαντικό αυτό ζήτημα της προστασίας της υγείας και της ζωής των παιδιών.

Για την ενίσχυση των προγραμμάτων Εμβολιασμού της UNICEF και την καταπολέμηση της Ελονοσίας θα λειτουργεί από το Σάββατο 4 Απριλίου μέχρι και την Παρασκευή 10 Απριλίου γραμμή δωρεών με SMS.

Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν μπορούν να στέλνουν κενό μήνυμα στο 54234 με χρέωση 1,19 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ.

Ο Ραδιομαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Απριλίου, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας με δικτυώσεις των ραδιοσταθμών και ειδικά αφιερώματα.

4 σχόλια:

Laplace είπε...

to ebala k sto forum twn bloggers :)
http://keeponblogging.forumotion.com/forum-f21/topic-t99.htm#6833

Skouliki είπε...

mprabo

ναι μας ενημρωσε ολους ο laplace

maria είπε...

Είσται όλοι αξιοθαύμαστοι. Συνεχίσται και ενημερώστε μας.

agapi είπε...

@ΟΛΟΥΣ,
Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας. Συνεχίστε. Θα ήθελα πολύ να εγγραφώ στο φόρουμ, αλλά δεν έχω χρόνο καθόλου τελευταία. Μόλις προλαβαίνω να κάνω κάτι αναρτήσεις στα blogs μου.
Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά.