«Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους.» Ελιονορ Ρούσβελτ

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Γιατί για να μπορείς να δεις την αλήθεια πρέπει να μην φοβάσαι να ανοίξεις τα μάτια!

Εμείς είμαστε εδώ για το αξιοκρατικό μέλλον των παιδιών μας. Γιατί για να μπορέσουν να ανοίξουν τα φτερά τους, πρέπει να σηκώσουμε εμείς επιτελούς ανάστημα! Αλλά πρώτα απ’όλα πρέπει να ανοίξουμε επιτέλους τα μάτια μας για να δούμε την αλήθεια! Με συνείδηση και υπευθυνότητα!
.Ας μαζέψουμε υπογραφές σε μια κόλλα χαρτί στη δουλειά μας, στη γειτονιά μας, παντού.
Και ας υπογραψουμε την αυθορμηυη προσπαθεια στηριξης του Γιωργου Παπανδρεου Προεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και από ΕΔΩ.
Αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε αυθόρμητα από την βάση από μια διαδυκτιακη φίλη, Μαργαρίτα Ζηκου. Σε μια μέρα η προσπάθεια έφτασε σε 400 υπογραφές. Μετά άρχισε ο πανικός μάλλον από τους γνωστούς- άγνωστους, όπως κάθε φορά. Σενάρια επιστημονικής φαντασίας γίνονται όμως στο facebook αυτές τις ημέρες (με παράξενα σχόλια δήθεν δικά σου από άλλους, με εξαφανίσεις των δημοσιεύσεων για την προσπάθεια αυτή, με κακόβουλες αναφορές, με μπλοκαρίσματα, κτλπ, όλα οργανωμένα καλά και κακόβουλα- αχ, αυτή η «οργάνωση»…) Εξαφανίζονται αυτές οι προτάσεις από τα profil σαν να μην υπήρχαν… Ας υπογράψουμε όλοι ως ελάχιστο δείγμα πεποίθησης ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να παραμείνει αυτόνομο πολιτικά και όχι εξαρτημένο από συμφέροντα. Αντισταθείτε!
Όπως το έκανε και εκείνος για μας! ΤΩΡΑ μας έχει ανάγκη! Θυμηθείτε και δείτε πότε και γιατί!
Να καθαρίσουμε τον τόπο από τα συμφέροντα
«Θα ήθελα να θυμίσω ότι έχουμε πάρει αποφάσεις και μπροστά μας έχουμε και άλλες αποφάσεις να πάρουμε. Και δεν μιλώ τυχαία για τις αντιδράσεις, γιατί έστω και εάν κάποιες από αυτές είναι καλοπροαίρετες, είναι όμως αντιδράσεις πολύ οργανωμένες.
 Τώρα δείχνουμε ότι δεν αστειευόμαστε, όταν λέμε για την ευθύνη των τραπεζών και τους θέτουμε προ των ευθυνών τους. Για πρώτη φορά, προχωράμε σε μια διαδικασία, που θα εξυγιάνει, θα φέρει διαφάνεια και ένα τραπεζικό σύστημα, το οποίο θα επενδύσει στην πραγματική οικονομία.
Για πρώτη φορά, κάνουμε σοβαρές κινήσεις, συλλήψεις στο χώρο της λαθρεμπορίας των καυσίμων.
Για πρώτη φορά, μιλάμε για Μέσα Ενημέρωσης που είναι χρεοκοπημένα, τα οποία παρόλα αυτά εξακολουθούν να λειτουργούν, χωρίς κανείς να καταλαβαίνει από πού βρίσκουν τα χρήματα.
Για πρώτη φορά, προχωράμε σε εξυγίανση στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Για πρώτη φορά, δημοσιοποιούμε λίστες με φοροφυγάδες και εξαπολύουμε ένα άγριο κυνηγητό για όσους φοροδιαφεύγουν. Για πρώτη φορά, βρίσκουμε τις καταθέσεις στο εξωτερικό, διαφόρων οι οποίοι φοροδιαφεύγουν.
Για πρώτη φορά, μια Κυβέρνηση προσπαθεί να καθαρίσει τον τόπο από την δυσωδία και τα συμφέροντα που, επί χρόνια, θέλουν να τα λυμαίνονταν όλα. Και βέβαια, εκεί είναι όπου υπάρχει η πολύ μεγάλη αντίδραση.» 2 Νοεμβρίου 2011 Γιώργος Α. Παπανδρέου

Διαβάστε περισσότερα από την εισήγηση του Γιωργο Παπανδρεου στο τελευταιο Υπουργικό Συμβούλιο σαν Πρωθυπουργός. 2 Νοεμβρίου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: