«Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους.» Ελιονορ Ρούσβελτ

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

Τα ΜΑΥΡΑ Χριστούγεννα της «υπομονής»…

"- ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Περιμένουν 4 μήνες την επιδότηση απ' το ΚΕΚΑΝΑΛ!
23.12.2008 Πολιτική


Σοβαρή καθυστέρηση στην καταβολή επιδότησης παρατηρείται από το ΚΕΚΑΝΑΛ για ανέργους, που παρακολούθησαν σεμινάριο πληροφορικής.
Σε ανακοίνωσή της για το θέμα η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι «για άλλη μια φορά αποδεικνύεται η "ευαισθησία" της Ν.Δ. απέναντι στους ανέργους και τους νέους, ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες των γιορτών» και ζητεί την άμεση πληρωμή των δικαιούχων του προγράμματος.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από το Μάιο του 2008, για 400 ώρες παρακολούθησαν μέσω του Κ.Ε.Κ.Α.Ν.Α.Λ. οι καταρτιζόμενοι, προγράμματα διαχειριστών δικτύων (διαδικτύου και υπολογιστών), επιδοτούμενο από την Ε.Ε.
Το εν λόγω πρόγραμμα εκτός από την επιμόρφωση προέβλεπε και αμοιβή στους ανέργους, περίπου, 1.500 ευρώ.
Το πρόβλημα εντοπίζεται στο Υπουργείο Απασχόλησης, που είναι ο φορέας υλοποίησης και υπεύθυνο για την πληρωμή των ανέργων που επιμορφώθηκαν.
Το Υπουργείο Απασχόλησης έχει εισπράξει τα κονδύλια για το πρόγραμμα από την Ε.Ε., αμέσως μετά την έγκριση του προγράμματος, δηλαδή πριν καν να αρχίσουν τα μαθήματα. Ωστόσο, 4 μήνες μετά την λήξη του προγράμματος, οι άνεργοι, μένουν ακόμα απλήρωτοι!

Οι άνεργοι που παρακολούθησαν το πρόγραμμα επικοινωνούν με το αρμόδιο Υπουργείο και ενώ κάποιοι παράγοντες τους διαβεβαιώνουν ότι η πληρωμή θα γίνει αμέσως, τα αρμόδια υπηρεσιακά στελέχη που πρέπει να προωθήσουν τις διαδικασίες... δηλώνουν άγνοια για το θέμα! Με βάση τα παραπάνω αυτό που υποθέτουν οι καταγγέλλοντες είναι ότι τα χρήματα του προγράμματος χρησιμοποιήθηκαν για να καλύψουν "άλλες τρύπες" και τώρα δεν είναι εύκολη η αναπλήρωσή τους।"
Πηγή: Aiolika Nea
Η εφημερίδα Αιολικά Νέα συνεχίζει και με άλλα άρθρα:
"Ηχώ προσλήψεων
Δεν υπάρχουν καταχωρημένα άρθρα
Το καλάθι της νοικοκυράς
Δεν υπάρχουν καταχωρημένα άρθρα"

Την ίδια στιγμή που κάποιοι κάνουν γιορτές με αφθονία και χλιδή, ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ κάνουν μαύρα Χριστούγεννα, περιμένοντας «με υπομονή» (έτσι όπως τους συμβούλεψαν οι υπεύθυνοι στο Υπουργείο Απασχόλησης), αυτά που ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ…
Που βρίσκονται τα λεφτά που έστειλε η Ε.Ε. για αυτά τα προγράμματα;


Ξέρω ότι μερικοί από αυτούς τους ανέργους, από το λίγο που θα τους μείνει μετά τις πληρωμές των διαφόρων λογαριασμών, θέλουν να βοηθήσουν και συνανθρώπους τους, όπως το παιδί Ταξιάρχη, μετανάστες, κ.α., αποδεικνύοντας έτσι για άλλη μια φορά, ότι η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ!!!
Υ.Γ. Πολύ καλή η ιδέα του @φίλου @ρ@τε πύλ@ς για την δημιουργία ενός λογαριασμού για τον Ταξιάρχη, προσοχή όμως να μην επαναληφθεί η περίπτωση Βασιλέλη.

23 σχόλια:

Skouliki είπε...

περασα για λιγο να σου πω καλες γιορτες με υγεια για σενα και στην οικογενεια σου ...

μολις επιστρεψω ελλαδα θα τα πουμε παλι

καλη συνεχει α

Leviathan είπε...

iparxei poli adikia...bravo gia to post!!!posi ipomoni na kanei kaneis sauti ti xora pia...filia..xronia polla!

LAMBROS είπε...

καλημέρα και χρόνια πολλά. Δυστυχώς σε αυτή την χώρα, άλλα πράγματα είναι σοβαρότερα. Όπως, τα κάλαντα των διαφόρων συλλόγων στους πολιτικούς και άλλα τέτοια. Συγχαρητήρια για την ανάρτηση και για το υπέροχο blog. Αλήθεια πως δημιούργησες αυτό το απίστευτο backround ;

Unknown είπε...

Χρειάζεστε ένα δάνειο μεταξύ ιδιωτών να αντιμετωπίσουν οικονομικές δυσκολίες και τελικά έξω από το αδιέξοδο που προκλήθηκε από τις τράπεζες για την απόρριψη της αίτησής τους για εγγραφή πίστωσης; Επικοινωνία: (bradleyducan206@gmail.com) σας προσφέρουμε γνήσια δάνειο από 1000 100 εκατομμύρια, καμία τραπεζική εγγύηση, και με επιτόκιο 2% προσιτές. Μπορεί να βοηθήσει να κάνουν ένα συγκεκριμένο δάνειο το ποσό που θέλετε. Επικοινωνήστε μαζί μου αν σας ενδιαφέρει. E-mail: bradleyducan206@gmail.com

Mr Lola Daniel είπε...

Γειά σου

Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για να καλύψετε τις οικονομικές σας ανάγκες; Προσφέρουμε δάνεια από το 2000 έως 50.000.000,00, είμαστε αξιόπιστοι, ισχυροί, γρήγοροι και δυναμικοί, δεν ελέγχουν την πίστωση και προσφέρουν 100% εγγύηση για τα εξωτερικά δάνεια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Επίσης, δανείστηκε ολόκληρο το νόμισμα με επιτόκιο 3% για όλα τα δάνεια .... Αν σας ενδιαφέρει, επιστρέψτε σε μας με αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Παρακαλούμε επιστρέψτε μας, αν ενδιαφέρεστε, με το eaglehomemortgage001@gmail.com
Whatsapp: +1 (512) 399-6036

Με εκτίμηση,

Η κυρία Lola Daniel
eaglehomemortgage001@gmail.com

Ανώνυμος είπε...

Οι υπηρεσίες μας είναι γρήγορες και αξιόπιστες. τα δάνεια είναι
εγκριθεί εντός 24-48 ωρών από την επιτυχή εφαρμογή. Προσφέρουμε δάνεια από ένα
Ελάχιστο εύρος $ 2.000 έως ένα μέγιστο των $ 50 εκατομμυρίων με επιτόκιο 3% και δάνειο
διάρκειας 1 έως 25 ετών για την αποπληρωμή του δανείου. Ο όμιλος Avant στοχεύει στην παροχή εξαιρετικών επαγγελματικών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών για εσάς.

Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο για να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Στείλτε μας email μέσω: av_ant@outlook.com
Στείλτε μας email μέσω avants.loan@gmail.com
Whatsapp +1 (409) 2062954
Χαιρετισμοί
Avant Group

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε μια οικονομική ομάδα υποστήριξης που χειρίζεται τα διεθνή οικονομικά για οποιοδήποτε ποσό των τραπεζικών εργαλείων. Οι υπηρεσίες μας είναι γρήγορες και αξιόπιστες. τα δάνεια είναι
εγκριθεί εντός 24-48 ωρών από την επιτυχή εφαρμογή. Προσφέρουμε δάνεια από ένα
ελάχιστο εύρος 2.000 έως μέγιστο 50 εκατομμυρίων δολαρίων με προσιτό επιτόκιο 3% και δάνειο
διάρκειας 1 έως 25 ετών για την αποπληρωμή του δανείου. Ο στόχος της Avant Group είναι να σας παρέχει εξαιρετικές επαγγελματικές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.
Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο για να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Στείλτε μας email μέσω: av_ant@outlook.com
Στείλτε μας email μέσω avants.loan@gmail.com
Whatsapp +1 (409) 2062954
Χαιρετισμοί
Avant Group

Kim Morse είπε...

Το Code360 προσφέρει δάνεια με ετήσια επιτόκια 2% και εντός πιστωτικού ορίου $ 5.000 έως $ 500.000.
Τα εξασφαλισμένα και μη εξασφαλισμένα δάνεια, τα δάνεια σπουδαστών, τα οικογενειακά δάνεια, τα επιχειρηματικά δάνεια, τα συμβατικά δάνεια, τα μη συμμορφούμενα δάνεια και τα κλειστά δάνεια είναι διαθέσιμα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο @ (Code360optionsloancompany@gmail.com)
Εγγυόμαστε οικονομικές υπηρεσίες για πολλούς πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Με το ευέλικτο πιστωτικό μας πακέτο μπορούμε να επεξεργαστούμε πιστώσεις και να μεταφέρουμε χρήματα στους δανειολήπτες μέσα σε 48 ώρες. Εργαζόμαστε σε σαφείς και κατανοητές συνθήκες και παρέχουμε όλα τα είδη δανείων σε πελάτες που ενδιαφέρονται για ιδιωτικές εταιρείες και επενδυτές σε ακίνητα.
Χαιρετίσματα,
Κυρία Κιμ

You need an urgent loan? Contact: georgeanderson.loanfirm255@gmail.com είπε...

Ψάχνετε για ένα επείγον δάνειο; Έχει αρνηθεί την πίστωσή σας στην τράπεζά σας ή σε οποιαδήποτε χρηματοοικονομική εταιρεία; Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας ή να αγοράσετε ένα σπίτι, ή να παγιώσετε το χρέος σας και να γίνετε ελεύθερο χρέους; Θέλετε να εκτελέσετε τη δική σας επιχείρηση και χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα γρήγορο, αξιόπιστο δάνειο με χαμηλό επιτόκιο 2%. Είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε με επιχειρηματικά ή προσωπικά δάνεια με ένα προσιτό σχέδιο αποπληρωμής με καλή πίστωση. προσφέρουμε δάνεια σε προσιτές τιμές. εάν ναι, επικοινωνήστε με το πιστωτικό ίδρυμα James Kong για περισσότερες πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

Προσφορά δανείου

Claudia Klein είπε...

Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκής εξασφάλιση, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

spell caster είπε...

Χρειάζεσαι δάνειο? Δραστηριοποιούμε διεθνή εταιρεία δανείων που δίνουμε δάνεια σε ιδιώτες, επιχειρήσεις, ιδρύματα, επιχειρηματικούς οργανισμούς και ανθρώπους όλων των ειδών σε όλο τον κόσμο. Χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιονδήποτε σκοπό; Είστε σε οικονομικό πρόβλημα, Χρειάζεστε οικονομική λύση CAPITAL LOAN HOME είναι η λύση για όλα τα οικονομικά σας προβλήματα, τα δάνεια μας είναι εύκολα, φθηνά και γρήγορα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για το δάνειο που χρειάζεστε, μπορούμε να κανονίσουμε οποιοδήποτε δάνειο που να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας με επιτόκιο μόνο 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: johnleoloancompany@gmail.com ή whatsApp: +2349050222504
Απαιτούνται πληροφορίες.
Το όνομα σου...
Επίθετο...
ΦΥΛΟ..
ΗΛΙΚΙΑ...
Χώρα......
ΣΚΟΠΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ........
ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΑΣ ...
Ποσό δανείου που απαιτείται ....
Διάρκεια δανείου ....
Αριθμός κινητού....
Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: johnleoloancompany@gmail.com

Ανώνυμος είπε...

Χρειάζεσαι δάνειο? Δραστηριοποιούμε διεθνή εταιρεία δανείων που δίνουμε δάνεια σε ιδιώτες, επιχειρήσεις, ιδρύματα, επιχειρηματικούς οργανισμούς και ανθρώπους όλων των ειδών σε όλο τον κόσμο. Χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιονδήποτε σκοπό; Είστε σε οικονομικό πρόβλημα, Χρειάζεστε οικονομική λύση CAPITAL LOAN HOME είναι η λύση για όλα τα οικονομικά σας προβλήματα, τα δάνεια μας είναι εύκολα, φθηνά και γρήγορα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για το δάνειο που χρειάζεστε, μπορούμε να κανονίσουμε οποιοδήποτε δάνειο που να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας με επιτόκιο μόνο 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: johnleoloancompany@gmail.com ή whatsApp: +2349050222504
Απαιτούνται πληροφορίες.
Το όνομα σου...
Επίθετο...
ΦΥΛΟ..
ΗΛΙΚΙΑ...
Χώρα......
ΣΚΟΠΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ........
ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΑΣ ...
Ποσό δανείου που απαιτείται ....
Διάρκεια δανείου ....
Αριθμός κινητού....
Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: johnleoloancompany@gmail.com

You need an urgent loan? Contact: georgeanderson.loanfirm255@gmail.com είπε...

Είμαι δανειστής χρημάτων, προσφέρω δάνεια όλη μέρα, προσφέρω προσωπικά και επιχειρηματικά δάνεια και προσφέρομαι βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δάνεια, οπότε αν σας ενδιαφέρει δεν υπάρχουν προβλήματα, θέλω να επικοινωνήσετε μαζί μου τώρα μέσω της διεύθυνσης. Η διεύθυνσή μου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

Προσφέρετε δάνειο

REMY.CREDIT είπε...

χρειάζεσαι δάνειο ? Στείλτε μας email στο remy.credit111@gmail.com

Γεια σου, πώς είσαι σήμερα?? Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο τώρα μέσα στις επόμενες 6 ώρες τώρα χωρίς καμία πίεση ή καθυστέρηση REMY.CREDIT είναι εδώ για να λύσει όλα τα προβλήματά σας σήμερα δίνουμε δάνειο με επιτόκιο 2% στείλτε μας email τώρα για τα επείγοντα δάνειά σας
Στείλτε μας email στο {remy.credit111@gmail.com}
Στείλτε μας email στο remy.credit111@gmail.com
Στείλτε μας email στο remy.credit111@gmail.com

Unknown είπε...

Προσφέρει γρήγορα και αξιόπιστα δάνεια!
Θα χρηματοδοτήσετε τίποτα; Διακοσμήστε το σπίτι σας ή αν το χρειάζεστε
έως 15.000.000 για εντελώς διαφορετικές ερωτήσεις, η λύση είναι εδώ!
Μπορείτε να δανειστείτε 100.000, - 500.000 ή 15.000.000 00. Επιλέξτε εάν θέλετε να επιστρέψετε μετά από 1, 2 ή 15 χρόνια. Το πρώτο έτος είναι πάντα
παρτίδες.
Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: freeloanservice069@gmail.com

Unknown είπε...

Προσφέρει γρήγορα και αξιόπιστα δάνεια!
Θα χρηματοδοτήσετε τίποτα; Διακοσμήστε το σπίτι σας ή αν το χρειάζεστε
έως 15.000.000 για εντελώς διαφορετικές ερωτήσεις, η λύση είναι εδώ!
Μπορείτε να δανειστείτε 100.000, - 500.000 ή 15.000.000 00. Επιλέξτε εάν θέλετε να επιστρέψετε μετά από 1, 2 ή 15 χρόνια. Το πρώτο έτος είναι πάντα
παρτίδες.
Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: freeloanservice069@gmail.com

Unknown είπε...

Διαθέτουμε μη τραπεζικά δάνεια · ... Ελάχιστα έγγραφα. Γρήγορη έγκριση. Ελέγουμε μεμονωμένα τα αρχεία των τραπεζικών, μη τραπεζικών και Solus καταλόγων καταναλωτών. Χωρίς κόστος. Ατομικό συμφέρον λόγω φερεγγυότητας. Δάνεια μέχρι 500.000 CZK. Στην περίπτωση της υπόσχεσης δεν έχει σημασία η εκτέλεση και τα δάνεια μπορεί να φτάσει έως και 50.000.000 CZK. Περισσότεροι προμηθευτές και για αυτοαπασχολούμενους. Δυνατότητα αναβολής λήξης ή έκτακτης πληρωμής και πρόωρη εξόφληση του δανείου.
Γράψτε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επείγουσα έγκριση δανείου σας ....
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: freeloanservice069@gmail.com

Tomas είπε...

Χρειάζεστε ένα δάνειο για να αγοράσετε ένα σπίτι ή να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για προσωπικούς λόγους, τότε δεν έχετε κανένα πρόβλημα. Όλα τα οικονομικά σας προβλήματα έχουν τελειώσει. δοκιμάζονται και εμπιστεύονται από εμένα, δεν σας υπόσχονται απλώς ένα δάνειο που δίνουν δάνεια, σε οποιονδήποτε πληροί τις προϋποθέσεις για ένα. Δημοσιεύω αυτήν τη διαφήμιση ως μέρος των υποσχέσεών μου για ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΡΗΓΟΡΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ 48 ΩΡΩΝ. Οι υπηρεσίες τους περιλαμβάνουν εκπαιδευτικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων, δάνεια φορτηγών, δάνεια αναχρηματοδότησης, ακάλυπτο δάνειο με εξασφαλισμένο δάνειο, προσωπικά δάνεια, δάνεια ενοποίησης χρέους * επιχειρηματικά δάνεια * στεγαστικά δάνεια * στεγαστικά δάνεια * φοιτητικό δάνειο κ.λπ., παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί τους και μην επιτρέπετε στον εαυτό σας για να απάτη από αυτούς τους κουκουβάγιες που σας υποσχόμαστε ένα δάνειο και στο τέλος, καταλήγετε να απωθείτε από τα σκληρά κερδοφόρα χρήματά σας. Δημοσιεύω αυτήν τη διαφήμιση ως μέρος των υποσχέσεών μου στο FAST LOANS 48 HOURS SERIVCE. παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί τους σήμερα μέσω email: fasttrackservicenetwork@gmail.com

WhatsApp μας για γρήγορη απάντηση: https://api.whatsApp.com/send?phone=12394202466

Τις καλύτερες ευχές
Άλφρεντ Σοκ

You need an urgent loan? Contact: georgeanderson.loanfirm255@gmail.com είπε...

Ψάχνετε για επείγον δάνειο; Αρνήθηκε το δάνειο η τράπεζά σας ή ο χρηματοοικονομικός σας οίκος; Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να πληρώσετε λογαριασμούς ή να αγοράσετε ένα σπίτι ή να ενοποιήσετε το χρέος και να το απαλλαγείτε; Θέλετε να διευθύνετε τη δική σας επιχείρηση και χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα γρήγορο, αξιόπιστο, χαμηλό επιτόκιο 2%. Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε επιχειρηματικά ή προσωπικά δάνεια με ένα καλό πρόγραμμα αποπληρωμής με καλή πίστωση. προσφέρουμε δάνεια σε προσιτές τιμές. Σε αυτήν την περίπτωση, επικοινωνήστε με το πιστωτικό ίδρυμα George Anderson για πρόσθετες πληροφορίες μέσω email: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

Προσφορά δανείου

Claudia Klein είπε...

Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotlight Global Loan Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείων.

Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotlightglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

Γνωρίζουμε ότι η λήψη νόμιμου δανείου υπήρξε ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος επιτόκιο, ανεπαρκής ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους.

Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotlightglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, Απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

Loan Offer. είπε...

Καλό απόγευμα,

Είμαι εγγεγραμμένος ιδιωτικός δανειστής χρημάτων. Δίνουμε πίστωση για να βοηθήσουμε ανθρώπους, εταιρείες που πρέπει να αναβαθμίσουν την οικονομική τους κατάσταση σε όλο τον κόσμο, με πολύ ελάχιστα ετήσια επιτόκια τόσο χαμηλά όσο 2% εντός ενός έτους - 30 χρόνια προθεσμίας αποπληρωμής σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Δίνουμε πίστωση στο εύρος των 2000 € - 500.000.000 €. Τα δάνεια που είναι καλά εξασφαλισμένα με μέγιστη ασφάλεια είναι βασικά. Το ενδιαφερόμενο άτομο θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω email: (richardcosmos5@gmail.com)

Επείγουσα προσφορά δανείου.

Loan Offer. είπε...

Χρειάζεστε δάνειο; προσωπικά δάνεια? επιχειρηματικά δάνεια; στεγαστικά δάνεια? χρηματοδότηση γεωργικών έργων και έργων; δίνουμε όλα τα είδη δανείων με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία μέσω email; dakany.endre@gmail.com

Loan Offer. είπε...

Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Προσωπικά δάνεια? Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικά δάνεια? Επιχειρηματικά δάνεια; Γεωργία και χρηματοδότηση έργων; Σας δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία: (dakany.endre@gmail.com)

Επείγουσα προσφορά δανείου.