«Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους.» Ελιονορ Ρούσβελτ

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

Δημιουργούμε μια νέα εθνική καταναλωτική συνείδηση

«Είμαστε εδώ σήμερα, για να συμβάλουμε κι εμείς πραγματικά, ως ΠΑΣΟΚ, δίδοντας έμφαση σε όλη αυτή την προσπάθεια και δημιουργώντας κινηματικά χαρακτηριστικά σε πρωτοβουλίες πολιτών, οι οποίες εντάσσονται σε μία διαδικασία διαμόρφωσης εθνικής καταναλωτικής συνείδησης, δηλαδή, στη λογική ότι παράγουμε και καταναλώνουμε ό,τι προϊόντα παράγουμε». Αυτά ανέφερε ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, μετά τη συνάντησή του με εκπροσώπους των εξαγωγικών φορέων της χώρας.

«Η κινηματική λογική φορέων και πολιτών, όλου του φάσματος, στη λογική του ότι καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε, δηλαδή, δημιουργούμε μία νέα εθνική καταναλωτική συνείδηση, είναι και η λογική της διεξόδου από την κρίση», επεσήμανε ο Μιχάλης Καρχιμάκης. Και προσέθεσε: «είναι η λογική της διεύρυνσης της παραγωγικής βάσης της χώρας, είναι αυτό που ο Γιώργος Παπανδρέου τονίζει καθημερινά σε όλες του τις ομιλίες, ότι μπορούμε να βγούμε από την κρίση, χωρίς δάνειες δυνάμεις, αλλά με τις δικές μας δυνάμεις».

«Το ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος, «θα παίξει το ρόλο του ως θεσμός της κοινωνίας, ως δημοκρατικός θεσμός, σε αυτή την προσπάθεια. Και νομίζω ότι ένας από τους ρόλους που πρέπει να έχουν τα Κόμματα είναι πραγματικά η συμβολή τους σε μια εθνική και πατριωτική προσπάθεια, ιδιαίτερα σε μια κρίσιμη συγκυρία. Και αυτό το ρόλο, θα τον παίξει το ΠΑΣΟΚ».

Περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: